Home » Over ons

Over ons

Van stageplek tot vaste baan, wij helpen graag bij het vinden van de juist plek. Wij nemen jou daarbij als uitgangspunt en kijken samen waar jouw unieke eigenschappen het beste tot hun recht komen. Ons doel is om jou met een dosis zelfvertrouwen, groeimogelijkheden en de juiste begeleiding aan het werk te helpen én te houden.

Dit doen wij doormiddel van trajectontwikkeling op basis van de individuele, vraaggerichte benadering (IVB). Wij begeleiden bij het zoeken, bemiddelen en behouden van een (bij)baan of een stage- of werkervaringsplek.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen talenten. Door samen te ontdekken waar ‘de motor van gaat draaien’ kunnen we vaak verborgen talenten naar boven halen en deze verder ontwikkelen.

Hoe ziet ons traject eruit?

Wanneer jij, of iemand uit je omgeving, contact met ons op neemt via de telefoon of de mail, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen we elkaar beter leren kennen om zo te ontdekken op welke manier wij elkaar verder kunnen helpen.

Zodra we een goed beeld hebben van jouw, je omgeving en je wensen gaan we opzoek naar een plek waar jij duurzaam aan de slag kan. Duurzaam wil zeggen, gericht op het langer termijn.

Een match gevonden? Dan zenden wij jou uit naar je nieuwe werkplek en kijken wij samen op welke manier wij jou hierin verder kunnen begeleiden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.